Ny terrasse i Heggedal

"Vi valgte Fagtak til vårt prosjekt da de ga et veldig godt inntrykk på befaring og fremstod som et seriøst firma. I løpet av byggeprosessen hjalp de oss med å finne de rette løsningene, både fagmessig og økonomisk. Dette kom tydelig frem da vi oppdaget uforutsette problemer i den eksisterende konstruksjonen. De var flinke til å forklare alt vi lurte på, og tilpasset seg våre behov. Vi er veldig fornøyd med både kvaliteten på arbeidet de har utført, og samarbeidet vi har hatt. Anbefaler gjerne Fagtak som en trygg, seriøs og trivelig bedrift, som vi gjerne benytter oss av igjen."

Med vennlig hilsen
Niels Petter Rasch-Olsen

Arbeid utført:

Det var lekkasje i membran i tak over vinterhage. Når konstruksjonen ble revet, viste det seg dessverre at det var store råteskader.

Riving av eksisterende konstruksjon, ned til toppsvill. Det ble lagt inn en ståldrager, nye takbjelker,  isolasjon, taktro og nytt membran. Til slutt ble det bygget en terrasse i impregnert virke og det ble montert et nytt rekkverk i treverk og glass. I tillegg ble det bygget en ny trapp fra terreng til terrasse.

test2-snekkerTrollsteinTrollstein2Trollstein3Trollstein4